Sitt upp!

Idag när jag stod och diskade lät jag Alva böka på en filt. Efter en stunds bökande kunde hon, till sin förvåning, inse att hon satt upp. Så det fortsatte hon att träna ett bra tag därefter och jag skrev in det i "framstegsdokumentet".

Annars då. Sprang en tävling i helgen och kom sist. Däremot slog jag Linda på spurten, men det var också allt. Jag skulle behöva göra i ordning ett träningsschema så jag får det där som kallas kondition igen. Skulle vara rätt skönt.

Nu ska jag väl ta tag i lite skola. Tanken är att jag ska hålla ett tema om medeltiden, så det är ju bara att sätta igång att lära sig lite om den. =D

/Malin


Hoppetihopp och plask plask







Så här kul är det att vara i den nya hoppgungan! Lika kul var det på babysimmet i söndags. Det där med bad var en riktig höjdare.

Nu är det Alva och Johannes som är hemma om dagarna och busar. Idag hade jag min första VFU(praktik)dag på den sista praktiken. Det verkar vara en härlig klass som jag mest troligt kommer att lära mig massor i.

För att göra en lång historia kort så har jag just avslutat lagningen av den 4 punkteringen på cykeln under 3 dagar. Lite smått frustrerande, så imorgon SKA jag kunna cykla både fram och tillbaka från skolan. Det har jag bara bestämt och så får det bli.

Gonatt!
/Malin

 


Kunde inte sagt det bättre själv

Till att börja med vill jag bara säga tack för alla fina kommentarer: TACK!

Hittade den här låten, och för en gångs skull är det en låt jag kan identifiera mig i. Kunde inte ha sagt det bättre själv.



Lucky - Jazon Mraz feat Colbie Caillat

Across the water across the deep blue ocean
Under the open sky oh my, baby I'm trying
Yeah I hear you in my dreams
I hear your whisper across the sea
I keep you with me in my heart
You make it easier when life gets hard

I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Oooohhhhoohhhhohhooohhooohhooohoooh

They don't know how long it takes
Waiting for a love like this
Every time we say goodbye
I wish we had one more kiss
I wait for you I promise you, I will

I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
I'm lucky we're in love every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday

And so I'm sailing through the sea
To an island where we'll meet
You'll hear the music, fell the air
I put a flower in your hair
And though the breeze is through trees ???
Move so pretty you're all I see
Let the world keep spinning round
You hold me right here right now

I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
I'm lucky we're in love every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday

Forever and ever, I will always love you - all of you!

Äntligen är det här, det alla med spänning har väntat på. Vad var det egentligen som hände den där dagen för länge sen. En månads väntan och här kommer svaret....

Jaja, jag vet att jag är sämst på att uppdatera ibland och de flesta har förstås redan läst och hört alltihopa. Tack för alla gratulationskommentarer! Nedan bjuder jag i alla fall på några bilder och mina minnen från en bråkdel av dagen.

Alva får lite vatten över huvudet efter att Johannes och jag avgett våra löften,
Alva döps
för vi passade, som sagt, på att överraska med en vigsel.
Utgång

Dop-/bröllopsfika följde direkt efter cermonin.

Tårtor
Förutom tårtor fanns även 7 sorters kakor. Det är så lätt hänt när mormor, mamma och svärmor börjar värma bakugnarna samtidigt. Vi som bara hade tänkt bjuda på kladdkaka och kaffe.

När fikat så småningom hade bytt plats från tallrikar till magar så drog ett gäng iväg med delar av bordsdekorationen, samt en nyckel till närliggande soprum.

Bilen som våra vänner pyntat
Någon stackare offrade även sitt röda läppglans för att pryda backluckan med texten "NYGIFTA".

På kvällen hade vi bjudit in till fest "eftersom det ändå var så många i farten". Mamma och pappa hade dock haft sina aningar om ett annalkande bröllop och skumpan var därmed, till min och Johannes förvåning, redan införskaffad. Fram till tre på natten höll vi grannarna vakna, men då de smög runt huset för att förstå vad sjutton vi sysslade med - då stod bilen där på uppfarten och gav alla en rimlig förklaring. Jag tror att grannsämjan klarade sig.

Mycket dans blev den under kvällen. På uppmaning av folket så spelades det bland annat en bröllopsvals. (Spotify is the shit :D )

Brudvals
Sockar i finskorna är en riktig hit har jag hört. Hela min kropp var så uppe i varv under kvällen och det var endast mina fossingar som hade förstånd nog att inse hur kallt det var på backen.

Trötta men lyckliga gick vi sen till sängs. Alva Johannes och jag.






Tack Ida för all fotodokumentering, Tack Daniel för filmandet, Tack Mattis för att du hjälpte till att spela gitarr på dopet. Tack mamma och pappa för att vi fick vara i huset trots att ni inte riktigt visste vad för sorts fest det skulle bli.

TACK TACK TACK!!!
alla som gjorde det här till en underbar dag! Utan just DIG hade inte kvällen blivit så lyckad som den blev.

Love you - all of you!



(Till er som inte var bjudna, det var tyvärr inte möjligt (ekonomiskt. praktiskt mm) att bjuda in alla vi känner. Vi drog gränsen vid "släkt och de vi umgås med som mest".)


RSS 2.0