Tomorrow, tomorrow...

...blir en spännande dag !

/Malin

Spärrat kontokort

Reklampaus i "Kate and Leopold" och jag passar på att ge en snabb dagsrapport:

Klev upp 9.10, käka frukost och sen bar det iväg på Noliamässan med två uppdrag. 1. Köpa ett par egna birkenstock i min storlek. Johannes birk i all ära, men nackdelen är ju att han har på sig dem hela tiden. 2. Köpa en billig, men ändå bra spikmatta till Johannes.

Efter att jag blivit avsläppt vid Noliahallarna så fortsätter Johannes och Alva till MediaMarkt och...

Reklampausen slut.

Ny reklampaus börjar.

...köpte en filmkamera. Efter vi uträttat våra ärenden blev det till att åka hem, käka lunch samt beställa ett nytt VISA-kort.

I förrgår när jag handlade fungerade helt plötsligt inte min kod. Efter två försök tyckte inte kassörskan att jag skulle prova igen eftersom jag endast hade tre försök på mig innan de tar kortet. Så när jag skulle hämta ut pengar idag provade jag kasta om siffrorna lite och nu tyckte inte bankomaten att jag hade fler försök på mig att minnas och käkade helt sonika upp kortet. Lite smått frustrerad tog jag fram mitt ICA kort och tog ut pengar från det istället. Nu har jag beställt ett nytt, fint VISA-kort  och det kommer att dyka upp i min brevlåda inom en vecka. Kortet har som dessutom Alva som bakgrundsbild. Det blir finnemang. 

Det bästa med den här dagen är i alla fall mina underbart sköna Birkenstock och att underbara Tina har sålt min gamla cykel för 500kr. Det mest frustrerande är inte att jag blev av med kortet utan att jag tydligen har glömt bort en kod som jag använt mig av i 10 år. Ärligt talat så tror jag att det måste ha blivit något knas i apparaten då jag slog in koden första två gångerna. Jag är nästan hundra på att det var rätt kod.

Nu är filmen och den här dagen slut. Imorgon bitti blir det projekt städning.

/Malin

RSS 2.0