Blandat bandat

Nu börjar det faktiskt bli lite långtråkigt att gå hemma. Det beror förstås inte på Alva, det beror mest på att jag inte tagit mig tid att städa upp i lägenheten. Vilket i sin tur leder till att jag inte tillåter mig att göra något annat kul innan jag har städat upp. En dum regel jag har gjort upp med mig själv för att få det tråkiga gjort först. Så här sitter jag på min rumpa och gör nada. 

I förrgår blev det till att sticka lite i alla fall. Rätt kul ändå, kanske hinner bli klar med den lilla halsduken innan Alva har hunnit bli ett år i alla fall. Sen har jag också, äntligen, börjat läsa en riktig bok. Har saknat att läsa böcker för kul skull. Det har som kommit i skymmundan pga av min lilla regel om att göra det tråkiga först. Vilket brukar handla om att ska jag läsa kan jag lika gärna läsa kurslitteratur....

Näe, det här blev ett plottrigt inlägg, nu säger jag godnatt med dessa avslutande rader och en härlig bild:

Tack för alla gratulationer till våran förlovning, skönt att ingen har sagt sig vara emot det ;o)


Speglar ska tydligen vara intressanta grejjor för små knoddar...men vem har sagt att man måste spegla sig i en spegel?


/Malin

Förlovade

Det här hittade vi på på midsommardagen.


Vid sjön som syns i bild ligger mina föräldrars stuga. Jag och Johannes traskade upp på berget och passade på att förlova oss. Därefter gick vi tillbaka och låtsades som ingenting, men när jag ställde mig och spela lite fiol, som mamma tycker är så mysigt att höra kring midsommar, så märkte hon ganska snabbt. En snabb kram fick vi och sen sprang hon in i köket och fixade "champange" som vi skålade med. 

Som kuriosa ska jag också berätta att knappt en vecka efteråt så hörde pappa en björn som morrade alldeles vid bergskanten. Han stod vid ett hus ca 50 meter ifrån eftersom han skulle lämna grannens bortsprugna katt (som inte var så bortsprungen nå mer). Himmel och pannkaka vilken tur att det inte var jag som gick med katten, för jag hade skitit ner mig. En himla tur att vi även hade förlovat oss helgen innan. Jag hade inte gått upp på det berget igen...vet inte när jag vågar mig på det nästa gång.

Back to the förlovningsstoryn. Efter skålandet åkte vi till Johannes föräldrars stuga,och till sluuut upptäckte de också våra ringar, och då blev det till att skåla även där.

Over and out!
/Malin

A piece of summer

Här kommer de utlovade plaskbilderna som togs under midsommarhelgen.

Johannes åker vattenskidor
men ibland gick det också riktigt bra...


Jag och Johannes på vattenskidor



Imorgon kommer en annan avslöjande bild, sitter och fixar till den nu men orkar inte bli klar inatt.

Sov gott! 

Stugliv

Så är vi i mina pärons stuga. Igår blev det vattenskidåkning för hela slanten. Lasse, Linda, jag och till och med Johannes(!) Det var också han som stod för underhållningen inför kameran. Jag kommer definitivt lägga upp några plaskiga bildserier när jag kommer åt dator med internet. / Malin

RSS 2.0