Levlat!

Den här veckan har Alva sovit i massor. Nästan så vi trodde att hon gått i ide. Nja, inte riktigt så mycket kanske, men en hej del iaf. När hon sen vaknade efter ett långt sovpass var det som om hon "levlat" (=level up = utvecklats, typ) massor. Så nu "pratar" hon massor och leker med olika ansikts uttryck. Hon har även börjat sträcka sig efter saker och tittar mkt fascinerat på allt som händer och sker runt om henne. Jättekul att se in action! (Här ska det vara mellanrum för nytt stycke, men skriver från telefonen och vet inte hur jag får till det. Så ni läsare får använda fantasin:)) Helgen har spenderats till att gratta Ida och Maria till examen. Riktigt roligt att det gått så bra för dem! Nu ids jag inte knappra på telen mer! Nattinatt/Malin

Kommentarer
Postat av: Sofie

va roligt med action från alva:D



och sen kunde ja inte tänka mig att du skulle blogga från telefon!.. nu måste ja testa de när jag får min nya nån gång! =P Kul!

2009-06-08 @ 14:43:52
URL: http://oneofme.blogg.se/
Postat av: Corundum

Haha! Humor! :D



-----------------------

Player lvl=1, "ALVA":

- agility +1

- dexterity +1

-----------------------



Okej, jag älskar jämförelsen. ^^ Tack för senast förresten, det var verkligen jättekul att få träffa den lilla fröken i egen låg person! :) Ha det fint!



/jag.

2009-06-09 @ 10:09:07
URL: http://ordensmakt.blogspot.com/
Postat av: sofie

hehe :) nja har inte hunnit fråga än. så fort ja ser den mer "snälla chefen" så ska ja fråga. den andra är så sur hela tiden s han vågar ja itne fråga. =P..men ja sa till mormor att ja kommer hem då ifall ja får ledigt =P.. så hon hörde väl de hon ville höra :)..

2009-06-11 @ 23:50:49
URL: http://oneofme.blogg.se/
Postat av: Sofie

jag skrev också Familjen och där kan du räknas in också ;D

2009-06-14 @ 21:36:53
URL: http://oneofme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0